Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logowanie
16-07-2010, 09:02 PM
Post: #1
Logowanie
Czy ktoś miał może jakieś problemy z logowaniem na forum? Ostatnio po wpisaniu loginu i hasła pokazuje mi się ekran "Zalogowano na forum", ale potem otwiera się strona jak dla niezalogowanego użytkownika. Dopiero za którymś razem udaje się wejść. Ciasteczka włączone, próbowałem w 3 przeglądarkach...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16-07-2010, 09:12 PM
Post: #2
RE: Logowanie
Dzięki za sygnał. Ostatnio na forum nie były wprowadzane żadne zmiany. Opisywany problem może być związany z nie do końca skonfigurowanymi przyjaznymi URLami. Jak pewnie wielu już zauważyło, przesyłane e-maile o nowych postach mają starą postać adresów i odwołania w nich po prostu nie działają. Mnie też to wkurza Angry, ale dopiero teraz będę miał chwilę czasu żeby na to zerknąć.

Robert Szczepanek
Zespół Rozwojowy QGIS
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22-07-2010, 07:37 PM
Post: #3
RE: Logowanie
Hmmm u mnie tez z tym logowaniem cos jest nie tak... ale tylko na wybranych systemach/przegladarkach...

7/Firefox - OK
Ubuntu - Firefox OK
XP - Firefox - czasem sie wiesza...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25-10-2010, 09:42 PM
Post: #4
RE: Logowanie
Dziś miałem podobny problem. Niby logował, ale nie logowałUndecided. Zresetowałem hasło, i teraz jest ok. Będę sprawdzał jutro - w razie problemów zamelduję.
Pzdr.
PS. Troszkę mały ruch na tym forum, może problemy z logowaniem to jeden z powodówHuh.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 


Skocz do: